Zo hoor ik jou! – Folder

 3,00 95,00

Vind je het als slechthorende lastig om snel en duidelijk uit te leggen hoe mensen het beste met je kunnen communiceren? Of is het soms wel spannend en heb je een ijsbreker nodig?

Dan is deze folder voor jou. Door middel van mooie illustraties worden 10 goede tips gegeven om duidelijk te communiceren. Mensen snappen visuele informatie sneller en onthouden het beter – zo blijft het goed hangen!

Bij de beschrijving vind je meer informatie over de folder en het bestellen.

Artikelnummer: N/B Categorie:

De “Zo hoor ik jou!” folder is handzaam, mooi en vooral heel erg helder. De perfecte manier je familie, vrienden en collega’s te laten zien wat jouw behoeftes zijn. Te bestellen per 1 of 5 stuks, maar ook in pakketten van 10/50/100. Zo kan je de folders makkelijk uitdelen aan de mensen om je heen!

Goed om te weten:

  • De folder is een 6-zijdige zigzagvouw, gemaakt van een stevig 250 gr HVO papier. Gevouwen is de folder 10 x 10 cm, en word bij elkaar gehouden door een stylish tear drop paper clip.
  • De folders worden ongevouwen geleverd, om verzendkosten te besparen. De tear drop clip wordt dan apart meegeleverd.
  • Te bestellen per 1, 5, 10, 50 of 100 stuks, of een meervoud daar van. Betalen kan via PayPal, iDEAL en Bancontact. (Is dit niet mogelijk voor jou? Vraag dan naar andere mogelijkheden.)
  • De verzendkosten zijn: € 4,10 (brievenbuspakketje PostNL).
  • Door te betalen ga je akkoord met de Algemene Verkoopvoorwaarden. Deze zijn te lezen en downloaden onder aan deze pagina.

Bij het afronden van de bestelling, ontvang je een e-mail over je bestelling.

Zijn er nog vragen of klachten? Dan kan je me bereiken door een mailtje te sturen naar: info@geeske-illustrations.nl.