100-day project: 100 Weird English Words

 18,00

Een paar jaar geleden heb ik mezelf uitgedaagd om elke dag een tekening te maken, 100 dagen lang. M’n inspiratie haalde ik uit de Engelse taal – aan de hand van een lange lijst met gekke, vreemde en unieke Engelse woorden. Deze spraken erg tot mijn verbeelding. Ik tekende de letterlijke betekenis, of mengde het soms met een ervaring die ik die dag had – bijvoorbeeld met het zorgen voor mijn 3 jongens.

Ook experimenteerde ik met materialen en technieken. Het was een enorm leuke uitdaging, ik vond het bijna jammer toen de 100 dagen voorbij waren. De tekeningen hebben een mooi thuis gevonden in dit gebundelde boekje – ontzettend leuk om af en toe door te bladeren, of om cadeau te doen.

Categorie:

De 100 woorden (met hun betekenis!) en de bijpassende illustraties zijn gebundeld op A5 maat en gebonden met een witte wir-o.

Op de 170 g/m² silk mc silk papier komen de tekeningen mooi uit. De kaft is gemaakt van stevig 300 g/m² silk mc papier, afgewerkt met een prettig mat laminaat.

Het boekje wordt verzonden als brievenbuspakketje met een standaard tarief van € 4,10. Zodra de betaling geslaagd is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het pakketje op de post te doen, binnen 3-5 werkdagen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@geeske-illustrations.nl.