Slecthorend-zijn zichtbaar maken

Het valt vaak niet aan iemand te zien, als hij of zijn slechthorend is. Toch is het een ingrijpende handicap, dat enorm veel aspecten van het leven beïnvloedt. Bewustwording hierin is een sleutel naar meer inclusie en betere (mentale) gezondheid voor iedereen met gehoorverlies. Met mijn illustraties kan ik hierin een krachtige stap zetten. Iets waar je gebruik van wil maken? Neem dan contact op! 

Toolbox Hoorzorg: een visueel hulpmiddel voor audiciens om een duidelijk beeld te krijgen van wat een slechthorende nodig heeft aan hoorzorg. 

Strips voor digitale training van Stichting Kentalis. 

Het is niet altijd even makkelijk om uit te leggen hoe andere mensen het beste met je kunnen communiceren als je slechthorend bent. Daarom heb ik de ‘Zo hoor ik jou!’ folder ontwikkeld! Met 10 duidelijke tips laat ik op een beeldende manier zien hoe dat kan. 

In 2022 werd de expositie “Hoor eens even!” getoond in het Erasmus UMC. Hoofddoel was om medische studenten te laten lezen, zien en ervaren hoe het is om te leven met een gehoorbeperking. Met in de hoofdrol heel veel illustraties van mijn hand! 

Somberheid bij kinderen en jongeren, als gevolg van hun gehoorverlies. Het komt helaas heel vaak voor! Gelukkig ontwikkelde Deelkracht deze werkboeken, en mocht ik de illustraties maken. 

Slechthorend zijn, hoe is dat? En hoe leg je dat uit aan je omgeving? Ik duik daar regelmatig in.

Bewustwording creëren

Dan zijn er nog zoveel andere gebieden waar het nodig is om bewustwording te creëren. Om een boodschap goed over te brengen, een ingewikkeld concept uitleggen. Ook daar zet ik me graag voor in! Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Dan hoor ik graag van je. 

NT2 leesmethode voor Arcos Publishers.

Hoe kan je de begrippen, concepten en methodes van contextuele therapie over brengen? 

Stel je mensen coachen en zorgen dat wat je te vertellen hebt echt duidelijk over komt en goed te onthouden is. Dan werkt het heel goed als je de stof beeldend maakt!

Het Enneagram is een fascinerend model, dat veel inzicht geeft in wie je bent en waarom je op jouw manier denkt of doet. Bij het boek ‘Wie heeft je dat verteld?’ mocht ik de twee aspecten van elke type in beeld brengen. 

Hoe overleef je de lockdown? Door het van je af te tekenen…. !

Moeder zijn is geweldig leuk én frustrerend! Zoek je (h)erkenning? Check dan gauw deze serie.